Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Hvis du er ny patient i Lægehus Nord, skal du have været i kontakt med lægehuset  inden oprettelse i Selvbetjeningen, pr. telefon eller fremmøde.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Login” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at give dig besked, når der er svar i Selvbetjeningen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt NemID.

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

Disse funktioner kan også benyttes i Appen  “Min Læge ”

https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/registre-og-services/om-min-laege-app