Rejsevaccinationer

Rejsevaccinationer:

Vi tilbyder vejledning og vaccination i forbindelse med udlandsrejser. Vi er leveringsdygtige i alle godkendte vacciner.

Rejsevaccination/malariaprofylakse og vejledning i forbindelse med udlandsrejse, er ikke dækket af sygesikringen og er derfor et privat tilbud i lægehuset der kræver tidsbestilling hos en af vores sygeplejersker.

Hvis du har fået rejsevaccination ved privat udbyder som f.eks. Danske Lægers Vaccinationsservice anbefales det at du kontakter samme udbyder vedrørende spørgsmål og medicin der relaterer sig til rejsen.

Prisen for rejsevaccination og vejledning, afhænger af antallet af rejsende der skal vaccineres, og antallet af vacciner der skal gives. I udgangspunktet er det billigst at rejsende i forbindelse med samme rejse vaccineres samtidig. Ved ønske om oplysning af konkrete priser, kan sekretariatet kontaktes.

Ved bestilling af tid ved sygeplejerske til rejsevaccination/malariaprofylakse og vejledning bedes rejsetidspunkt, rejsedestination og rejsevarighed angives, således at du sikres det mest hensigtsmæssige forløb. Det anbefales desuden at første konsultation foretages senest 2 måneder før afrejse.
Orientering kan også søges på Seruminstituttet vedr. udlandsrejser ved at Klikke her
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark kan du muligvis få delvis refusion for udgifter til rejsevaccination.